Værdier

Når jeg løser opgaver, vil jeg styre efter...

  
...  at levere en indsats, som jeg selv kan være tilfreds med og som lever op til mine værdier, som kort kan formuleres som ordentlighed, omhyggelighed, anerkendelse af de gode grunde samt integritet.

Det handler om at sikre dig som kunde ordentlighed og tryghed i processen, hvor aftaler overholdes, og alle føler sig anerkendt. Det medfører også, at det for mig er vigtigt at sikre gennemsigtighed i processen, hvor der kun er een dagsorden: nemlig den åbne.

Når jeg påtager mig en opgave, gør jeg det på baggrund af et grundigt forarbejde, hvor der skabes en gensidig afklaring omkring de gensidige forventninger, så der sikres de bedst mulige rammer for en langvarig effekt.

Som konsulent er det vigtigt for mig at sætte fokus på det, der virker, og derigennem at få de gode intentioner til at blomstre. Det gør jeg ved at være positiv, velforberedt og veloplagt - hver gang. Brugen af respektfuld humor medvirker til at få budskabet til at glide ned. Jeg tror på, at alle arbejdspladser indeholder byggestenene til et godt og robust arbejdsmiljø - mit job er at hjælpe ledelse og medarbejdere med at få det til at lykkes i praksis.

Integritet handler for mig bl.a. om at være dygtig til det jeg laver. Derfor holder jeg mig opdateret - og det er en selvfølge, at jeg også siger nej til opgaver, jeg ikke mener at jeg er den bedste til at løse.
Mimers Loft | CVR: 27059341 | Algade 33, 3. sal, 4000 Roskilde - Danmark | Tlf.: 3112 4641