Arbejdsmetoder

Du skal vide, hvad du får!

Derfor giver jeg på disse sider et indtryk af, hvem jeg er og hvordan jeg arbejder. <<Kontakt>> mig gerne for et uforbindende møde, hvor vi sammen kan afdække mulighederne for et samarbejde.
 
Jeg er uddannet erhvervspsykolog (cand.psych.) og har de sidste 20 år arbejdet indenfor områder, der har givet mig kvalifikationer og erfaringer om det psykiske arbejdsmiljø både som leder og som medarbejder. Privat er jeg gift, med to børn og bor i Roskilde.
 
Som erhvervspsykolog arbejder jeg vidensorienteret og målrettet med mine opgaver indenfor både store og små, offentlige og private virksomheder. Det vil sige, at du til stadighed får den nyeste viden indenfor arbejdsmiljøfeltet, både teoretisk og i praksis. Således er min. 20% af min tid afsat til faglig udvikling og formidling. Jeg følger især med indenfor disse områder.

Fokus

Når jeg arbejder i en organisation tager jeg mig tid til at hæfte mig ved mønstre og sammenhænge for at kunne være behjælpelig med at rette lyset henimod de ressourcer, der også er til stede.
 

Personlig stil

Når jeg er på - hvad enten det er til møder, når jeg underviser eller coacher - er jeg kreativ, direkte og personlig. Jeg bruger gerne humor - og har erfaring for at masser af eksempler hjælper os til at forstå hinanden.
 
Mimers Loft | CVR: 27059341 | Algade 33, 3. sal, 4000 Roskilde - Danmark | Tlf.: 3112 4641