Jernbanegade 12A 
Konsultation:
* Østergade 9B, 4700 Næstved
* lejlighedsvist i Roskilde, efter aftale (ikke med henvisning)
 
tlf. 3112 4641 (skriv en SMS - tlf.svarer aflyttes ikke hver dag). 

Kontakt

Konsultation i Næstved:  Østergade 9B (inde i gården til venstre), hvor jeg tager imod henvisninger fra lægen udover min almindelige praksis i dette område. Her kan du parkere gratis bag Menu. HUSK! P-skilt. 

Der er fra politisk side indført et loft for behandling af unge med henvisning fra egen læge på angst/depression. Derfor har jeg desværre ikke plads til flere - dette gælder også ventelisten. Såfremt politikerne beslutter sig for, at ændre rammen, vil jeg skrive det her - og så er du velkommen til at henvende dig igen. Jeg vil opfordre dig til at vende tilbage til din læge så du evt. kan få hjælp til andre behandlingsmuligheder.

For alle andre med henvisning fra egen læge har jeg p.t. en ventetid på 16 uger for klienter. Jeg har enkelte ledige pladser, hvis du er selvbetalende eller får dækket forløb af et forsikringsselskab (prisen er her 1250 kr./session)

 NB! Undlad venligst at skrive personfølsomme oplysninger i formularen nedenfor. Send i stedet for en kort besked, så sender jeg dig et sikkert link :) 

 

 
 
 
Mette Bentzen/Mimers Loft | CVR: 27059341 | Østergade 9B,, 4700 Næstved - Danmark | Tlf.: 3112 4641